میزان موفقیت ایمپلنت دندانی چقدر است؟
میزان موفقیت ایمپلنت دندانی
اگر پس از قرار گرفتن ریشه مصنوعی ایمپلنت دندانی هیچ گونه مشکل لقی، عفونت، درد و … وجود نداشته باشد؛ همچون دیگر جراحی هایی که در دهان صورت می گیرد نشان دهنده وضعیت خوب می باشد. بهتر است که نظر نهایی در رابطه با موفقیت درمان توسط پزشک معالج با معاینات کلینیکی و رادیوگرافی که انجام می دهد، صورت بگیرد.
مزیت ایمپلنت دندانی به یک دست دندان مصنوعی چیست؟
ایمپلنت دندانی مشکلات لقی یک دست دندان مصنوعی، زخم ها و زدگی هایی که لثه بیمار را آزرده می کند، مشکلات تحلیل استخوان در ناحیه و…. را ندارد.
آیا درمان موقتی در طی دورانی که ریشه مصنوعی به استخوان جوش می خورد، وجود دارد؟
با توجه به ناحیه مورد نظر چنانچه در زیبایی فرد تأثیر داشته باشد، می توان از پروتزهای موقتی که هیچ گونه فشاری را در این ناحیه اعمال می کنند استفاده کرد. هم چنین در افرادی که بی دندانی کامل یا نسبی داشته اند و قبلاً از یک دست کامل دندان مصنوعی متحرک استفاده می کردند، با کمی تغییرات که توسط پزشک معالج در آن انجام می دهد می توان در این دوران از آن استفاده نمود.
سابقه داشتن درمان جراحی لثه، مشکلی برای درمان ایمپلنت دندانی ایجاد نمی کند؟ و چه وقت بعد از آن می توان درمان ایمپلنت دندانی را انجام داد؟
بیمار پس از طی کردن دوره ترمیم بافتی و دست یابی به توانایی رعایت بهداشت دهانی مطلوب معمولاً مشکلی برای درمان ایمپلنت دندانی نخواهد داشت و وجود سابقه جراحی لثه مانعی برای درمان ایمپلنت دندان نمی باشد.
آیا ضمانتی برای درمان وجود دارد؟
بعضی از شرکت های سازنده قطعات ایمپلنت دندانی ضمانتی که شامل همان قطعات می شود، انجام داده اند.
آیا معاینه برای انجام درمان ایمپلنت دندانی مانند معاینات دیگر دندانپزشکی می باشد یا تفاوتی نیز دارد؟
در دندانپزشکی، برای افرادی که امکان درمان ایمپلنت دندانی در آنها وجود دارد، قبل از تهیه عکس رادیولوژی و یا کست دندانی و ….باید از نظر بالینی پزشک معالج بافت نرم و سخت ناحیه و نواحی مجاور را مورد معاینه قرار دهد و دقت و توجه به کل ساختار حفره دهان همچون دیگر معاینات دندانی صورت می گیرد.