همه چیز درباره ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان در تهران
ایمپلنت بهترین درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته می باشد، به صورتی که یک ریشه دندانی مصنوعی که اغلب از تیتانیوم ساخته شده است، برای حمایت از پایه های روکش ها طراحی شده است. این ایمپلنت های دندانی در استخوان بیمار جوش می خورند و پایه های محکمی برای ترمیم های دندانی در آینده ایجاد می کنند.
موفقیت ایمپلنت های دندانی بالای 98 درصد گزارش شده است. عمل کاشت ایمپلنت های دندانی با روش های متفاوتی انجام می شود، که در مطب دندانپزشکی دکتر کندری به روش دیجیتال نیز انجام می شود. قبل از پروسه کاشت دندان به روش دیجیتال، جانمایی پایه های ایمپلنت به صورت بسیار دقیق در فضای سه بعدی انجام می شود.
بر اساس آن راهنمای جراحی (surgical guide) ساخته می شود و این راهنمای جراحی به جراح کمک می کند تا پایه های ایمپلنت را در بهترین مکان و دقیق ترین حالت جایگذاری نماید، به صورتی که عمل کاشت در زمان بسیار کوتاه و با کمترین برش انجام شود.
در روش ایمپلنت دیجیتال مراقبت های بعد از درمان و درد به حداقل می رسد و حتی می توان تمام پایه های ایمپلنت دو فک را در یک جلسه جایگذاری نمود.
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
ایمپلنت دیجیتال از یک شبیه سازی کامپیوتری سه بعدی، برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصبی استفاده می کند. با این اطلاعات، دندانپزشک قادر به برنامه ریزی برای عمل جراحی با حداقل برش خواهد بود.
از آنجایی که ایمپلنت دیجیتال بر روی ایجاد کوچکترین برش های ممکن تمرکز دارد، در مقایسه با روش سنتی ایمپلنت نیز درد بسیار کمتری دارد.
در طول پروسه ایمپلنت دیجیتال، یک راهنمای جراحی (SURGICAL GUIDE) بر روی دندان های شما قرار می گیرد تا مطمئن شوید هیچ آسیبی به عصب یا دندان های اطراف وارد نمی شود. این راهنما همچنین به دندانپزشک کمک می کند تا برش هایی دقیق و در عین حال کوچک برای قراردادن ایمپلنت دندان ایجاد کند.
راهنمای جراحی (SURGICAL GUIDE) چیست؟
حداقل برش، ایده ای برای بیماران که فقط باید حداقل برش هارا تحمل کنند؛ می باشد. به صورتی که باعث کاهش درد، ناراحتی و زمان بهبود نیز می شود. برای ایمپلنت های دندانی، بدین معناست که برش های حداقلی طوری ایجاد شود که نیاز به بخیه هم وجود نداشته باشد.
هرگز دیر نیست!
هرگز برای انجام ایمپلنت دیر نیست. البته طولانی شدن مدت زمانی که بدون دندان بوده اید، می تواند منجر به اقدامات اضافی قبل از ایمپلنت شود.
اما چرا؟
هنگامی که دندان هایتان کشیده می شود، بدن بلافاصله شروع به جذب مواد معدنی موجود در فک می کند تا بعد در جای دیگری از آن استفاده کند. متاسفانه با گذشت مدت زمان زیاد بدون دندان، فک کوچک تر شده و فرم صورت تغییر می کند.
در این صورت، نگه داشتن دندان مصنوعی بر روی آن مشکل خواهد بود. بنابراین با انجام ایمپلنت، به مغز سیگنال هایی ارسال می شود که بر روی فک، دندان قراردارد، پس دیگر استخوان های فک برای جذب مواد معدنی استفاده نشده و صورت افتاده نمی گردد.
دندان های قدامی
استفاده از ایمپلنت های دندانی قدامی فک بالا برای جایگزینی دندان های از دست رفته، بهترین گزینه درمانی است. ایمپلنت قدامی مزایای بسیاری نسبت به تاج و بریج های سنتی یا پروتز های متحرک دارد، حفظ استخوان باقیمانده، سهولت بهداشت دهان و… از مزایای استفاده از این ایمپلنت هاست.
چرا ایمپلنت پس می زند؟
ایمپلنت پس نمی زند، ایمپلنت موفقترین درمان حوزه دندانپزشکی می باشد. درصد موفقیت آن بین 97 الی 98 درصد می باشد. زمانی که ایمپلنت پس می زند می تواند جز آن یک الی دو درصد باشد. ولی متاسفانه در بسیاری موارد با رعایت نکردن اصول ایمپلنت، می تواند درمان ایمپلنت منجر به شکست شود. در درجه اول مهارت های دندانپزشک بسیار مهم است و المان هایی که یک دندانپزشک ماهر انتخاب می کند بسیار در موفقیت درمان ایمپلنت موثر هستند.
همچنین استریل کار کردن و استفاده از پک های استریل در حین جراحی بسیار در موفقیت درمان ایمپلنت مهم می باشند. ایمپلنت هم باید پشوانه علمی درست قوی و استاندارد های درست و لازم را داشته باشد، به این معنی که ایمپلنت با برند و قطر و سایز مناسبی برای بیمار انتخاب شده باشد.